Coming soon: Nieuwe website🌐✨

Met de implementatie van deze vernieuwde website streven we naar een betere sport ervaring.

Beste sportievelingen,

Wij zijn verheugd om jullie op de hoogte te brengen van een ontwikkeling: onze sporthallen in Montfoort en Linschoten hebben een gloednieuwe website! 🌐✨

De vertrouwde agenda, waar jullie bekend mee zijn, heeft een compleet nieuw jasje gekregen. Maar dat is nog niet alles. We zijn van plan om jullie meer te vertellen over alle mogelijkheden en faciliteiten die onze sporthallen te bieden hebben.

Met de implementatie van deze vernieuwde website streven we ernaar om jullie ervaring bij onze sporthallen naar een hoger niveau te tillen. De website zal niet alleen dienen als een handige planner, maar ook als een informatieve hub waar jullie alle benodigde details kunnen vinden over onze accommodaties.

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen en kijken ernaar uit om jullie binnenkort meer te laten ontdekken over wat onze sporthallen te bieden hebben.

Sportieve groeten,

Team SBML