Akoestische panelen in de sporthal!

Dit is hoe we de akoestiek hebben aangepakt in samenwerking met de Gemeente Montfoort.

Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt, voldoet de akoestiek in onze sporthallen momenteel niet aan de aanbevolen normen van de KVLO. Om ervoor te zorgen dat de akoestiek aan deze normen voldoet, heeft de gemeente Montfoort, in samenwerking met SBML, opdracht gegeven om akoestische panelen in de sporthal te installeren.

Om de overlast voor onze gebruikers tot een minimum te beperken, zullen deze panelen tijdens de herfstvakantie worden geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat gedurende deze week de sporthal niet beschikbaar zal zijn voor gebruik, aangezien er diverse materialen en steigers in de hal zullen staan.

De verenigingen die normaal gesproken activiteiten in de sporthal hadden gepland tijdens de herfstvakantie, zijn hierover eerder al per e-mail geïnformeerd.