Ontmoet nieuwe mensen en kom in beweging bij LUCK RAECK!

Bij badmintonvereniging Luck Raeck kan iedereen op zijn of haar eigen niveau aan de slag.

Bij badmintonvereniging Luck Raeck kan iedereen op zijn of haar eigen niveau aan de slag met de badmintonsport.


Onze vaste speelavonden zijn elke dinsdag en vrijdag. Op dinsdag speelt de jongste jeugd (onderbouw) van 18.00u tot 19.00u en de bovenbouw (middelbare school leeftijd) van 19.00u tot 20.00u en de senioren (18 tot 88 jaar) van 20.00u tot 22.00u. Op vrijdag is er van 20.00u tot 22.00u vrij spelen voor de senioren.


Nieuwsgierig geworden en wil je graag met de sport en onze leuke vereniging kennis komen maken? Loop dan tijdens bovenstaande tijden gewoon eens bij ons binnen. Als je sportkleding en zaalschoenen meeneemt kun je het zelfs gelijk uitproberen!
Wil je liever eerst meer weten? Mail je vragen dan naar secretaris@luck-raeck.nl. 
Je krijgt van ons altijd 2 gratis proeflessen! 

Locatie:

Sporthal Hofland