Kom naar de grote opening van de QR-FIT beweegroute!

Montfoort heeft er een leuke activiteit bij!

Kom naar de grote opening van de QR-FIT beweegroute! 

Montfoort heeft er een leuke activiteit bij! Met de QR-FIT beweegroute kan iedereen op een unieke manier in beweging komen én genieten van de mooie omgeving. 

Op dinsdag 30 mei om 15:00 uur organiseren de Buurtsportcoaches samen met QR-FIT de grote opening van de nieuwe beweegroutes in gemeente Montfoort, dat wil je niet missen! We verzamelen om 15:00 uur nabij de oude halfpipe bij de kinderboerderij in stadspark Montfoort. 

Ben je erbij dinsdag 30 mei, 15.00 uur bij de halfpipe in Montfoort?

Op het event gaan we samen met een QR-FIT coach de route lopen. Deelname aan het event is geheel gratis. De beweegroute maakt het mogelijk om gratis in de buitenlucht in beweging te komen. Na het scannen van de codes zie je elke dag nieuwe oefeningen, dus elke dag is een unieke workout. Kom naar het event en ervaar het zelf! Download vooraf de QR-FIT app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. 

De routes zijn ook zonder app te gebruiken en alle oefeningen zijn op 3 fitheidsniveaus uit te voeren en dus voor alle leeftijden geschikt. Neem ook vooral je vrienden en familie mee! 

App vooraf downloaden: https://qr-fit.nl/download-de-app