Inspiratieavond Sportverenigingen | 3 april 2023

Meld je aan en leer hoe je als vereniging je doelen kan behalen!

Iedere vereniging of stichting heeft eigen uitdagingen en ambities. Misschien willen jullie vrijwilligers vinden en binden, jullie club (verder) verduurzamen, een gezonde sportclub worden of meer sponsorinkomsten genereren? Wat jullie uitdaging ook is, via het programma Rabo ClubSupport Ondersteuning kun je hier hulp bij krijgen.

Je bent van harte welkom bij de inspiratieavond op maandag 3 april 2023, vanaf 19.30 uur bij Dorpshuis De Vaart, Jacob Barneveldstraat 24 in Linschoten. Tijdens deze avond, speciaal voor sportverenigingen, vertellen verschillende ervaringsdeskundigen over de mogelijkheden die het programma Rabo ClubSupport Ondersteuning biedt.

PROGRAMMA
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Opening door directeur coöperatieve Rabobank
20.05 uur Uitleg Rabo ClubSupport Ondersteuning
21.30 uur Elkaar ontmoeten
22.00 uur Afsluiting

Naast de projectbegeleiders die verschillende clubs hebben begeleid, vertelt ook een bestuurder hoe zijn of haar club geholpen is. Na afloop heb je vanuit verschillende invalshoeken inzicht in de ondersteuningsmogelijkheden en hoe jouw vereniging eventueel geholpen kan worden.

AANMELDEN
Meld je uiterlijk 24 maart aan via de oranje button "registreren" (max 2 personen per club).
Eind maart ontvang je dan een bevestigingsmail met de laatste informatie.