Dit wist je nog niet over de Sporthal (en Zalencentrum) de Vaart

Lees hier alles wat er te doen is in en rondom de Vaart in Linschoten!

In de sporthal de Vaart in Linschoten worden diverse sporten beoefent in club verband maar ook particulier. Het is, zoals je waarschijnlijk wist, mogelijk om een zaal huren voor een uur of dagdeel voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of andere gelegenheden. 

 

Naast de sporthal is er ook een zalencentrum waar andere activiteiten worden gehouden. Zo is er bijvoorbeeld een sportzaal waar men fitness, krachttraining of conditietraining kan doen. Dit kan zelfstandig óf onder begeleiding.

 

Verder is er een grote zaal waar overige evenementen gehouden kunnen worden. Denk aan vergaderingen, feestjes of bijeenkomsten. Voorbeelden daarvan zijn het weekend van 25 en 26 maart, dan is er het Nederland Modelspoor evenement en tijdens Pinksteren is er een Country evenement.