Sjors Sportief voor alle activiteiten voor kinderen!

Sjors Sportief laat alle kinderen in Montfoort en Linschoten kennis maken met sport en cultuur.

De Gemeente Montfoort introduceerde even geleden al het platform www.actiefinmontfoort.nl, een initiatief van Sport Stimulering Nederland. Een platform met alle lokale activiteiten op het gebied sport, cultuur en creativiteit voor iedere leeftijdscategorie. 

 

Een onderdeel daarvan is Sjors Sportief/Creatief, een mascotte die alle activiteiten voor kinderen vertegenwoordigt. Inmiddels zijn er zoveel aanmeldingen van activiteiten-aanbieders op het platform dat het Sjors boekje is uitgebracht. Ruim 40 pagina's aan leuke activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, in Linschoten en Montfoort, voor íéder budget. Kinderen kunnen zich via www.actiefinmontfoort.nl inschrijven voor de activiteiten. 

 

Wethouder Kees van Dalen reikte officieel het eerste Sjors boekje uit op KBS de Heeswijk in Montfoort. Hij liet groep 5 kennismaken met Sjors en ging met de klas in gesprek sportieve en creatieve activiteiten. Om de lancering te vieren gingen ze het schoolplein op voor een gezellige beweegactiviteit. 

 

Sjors kijkt ernaar uit kinderen kennis te laten maken met leuke activiteiten om zo hun talenten te ontdekken.