Apenkooien voor volwassenen

Voor wie ook z’n lachspieren wil wakker schudden

Grotere steden als Utrecht en Amsterdam gingen ons al voor. Apenkooien voor volwassenen. Misschien niet het eerste waar je aan denkt voor een bedrijfsuitje, maar wel gegarandeerd een verrassingen.

Men kent deze activiteit misschien wel als vorm van tikkertje waarbij je de grond niet mag raken, spannender dan de workout waar je je zuchtend en steunend toe moet zetten, of die afgezaagde escaperoom als bedrijfsuitje. Denk creatief; bouw een doolhof, Mario Kart of lasergame setting waarmee je ieders behendigheid op de proef stelt. Apenkooien is een gouden combinatie van sport en spel en brengt een gezonde dosis meligheid met zich mee. 

Organiseer jouw apenkooi event voor vrienden of collega's via www.huurdesporthal.nl.